Abercrombie & Fitch
Valuta:
Nederland
  Inloggen  |   Account aanmaken   |  
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

TERUGSTUURBELEID

Als om welke reden klanten niet tevreden zijn met een bestelling, kan het item (s) binnen 14 dagen voor maat / kleur uitwisseling of terugbetaling worden geretourneerd.

E-mail binnen 14 dagen na de datum van levering aan een Return Authorization Number (R.A.N.) aan te vragen. Vermeld ordernummer, Item Code (s) van het item (s) te worden geretourneerd en staat als het rendement is groot uitwisseling of terugbetaling. U kunt het rendement met enige koerier die u liever sturen. Schrijf de Return vergunning nummer op de Airway Bill, aan de buitenkant van de doos en vul het Airway Bill.

Verzendingsadres:

Zodra wij uw terugkeer verzoek ontvangt, eshop stuurt de klant een schriftelijke bevestiging met daarin de Return Authorization Number (RAN).

terugkeer

de scheepvaart en andere eventuele kosten uit het buitenland geldt een toeslag op de klant. De terugkeer uit het buitenland kan worden gedaan met elke koerier de klant wil.

Klanten kunnen kiezen tussen twee compensatiemogelijkheden:

Grootte of kleur te wisselen: Items kunnen alleen worden verstrekt wanneer er een andere maat of een andere kleur van hetzelfde item code beschikbaar is. Uitwisselingen voor een ander item code zijn momenteel niet beschikbaar. Gratis Return beleid wordt beperkt tot een uitwisseling.

Terugbetaling: Restitutie zal zo snel worden verwerkt als terugkerende items zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Voor bestellingen met een creditcard betaald, zal het terugbetaalde bedrag beschikbaar voor klanten in ongeveer 14 dagen en binnen hun volgende rekeningoverzicht. Verwerkingstijd is afhankelijk van de credit card maatschappij. Bestellingen via Paypal of per overschrijving betaald zal worden terugbetaald aan de oorspronkelijke account.

Return voorwaarden

De winst moet komen binnen 14 dagen na ontvangst van de R.A.N. De veiligheid Tag moet nog steeds intact en bevestigd aan geretourneerde artikelen. Item (s) mag niet zijn gedragen, gewassen of op enigerlei wijze veranderd, en mag geen sporen van gebruik vertonen. Zolen van schoeisel moet in perfecte staat en mogen op geen enkele wijze worden gemarkeerd. Items moeten worden teruggestuurd met alle originele labels, verpakkingen en andere ontvangen met de bestelling accessoires. Schoenen en andere accessoires moeten worden teruggestuurd met hun originele dozen, die niet mogen worden beschadigd en / of gewijzigd of worden gebruikt als externe pakket voor de zending. De winst moet worden verstuurd in de doos. In het geval van defecte of onjuist merchandise, moeten klanten de bovenstaande instructies te volgen. eshop behoudt zich het recht voor om fotografische ondersteuning met betrekking tot defecte of onjuist koopwaar vragen alvorens tot toelating van een tegenprestatie voor de volledige terugbetaling van de scheepvaart en import kosten.

Eshop behoudt zich het recht voor om rendementen die onbevoegde en / of niet verzonden met dezelfde koerier zoals gespecificeerd in de e-mail waarin de terugkeer instructies zijn te weigeren. Als een niet-geautoriseerde retour geaccepteerd, zal eshop een 10% administratief / re-stocking fee aftrekken van de restitutie. eshop accepteren geen geretourneerde verhandelde die de bepalingen en voorwaarden van het retourbeleid niet volgt. Deze post zal beschikbaar zijn voor klanten opgeslagen in ons magazijn blijven.
Uw ipadres is: 54.84.236.168     Goedkope Abercrombie , Abercrombie Online verkoop , abercrombie sale , Abercrombie topjes , Abercrombie kniebroek